5 Kasım İzmir su kesintisi: Hangi ilçelerde sular yok?
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 5 Kasım Perşembe günü meydana gelen arızalar nedeniyle İzmir’in 6 ilçesinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. İşte o ilçeler...
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 5 Kasım Perşembe günü meydana gelen arızalar nedeniyle İzmir’in 6 ilçesinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
İZMİR'DE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇE VE MAHALLELER ŞÖYLE:
ALİAĞA: Şakran Hasbi Efendi ve Şakran Sayfiye mahallelerinde ana boru arızası nedeniyle 09.54 ile 12.54 saatleri arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi yaşanacak.
BORNOVA: Atatürk ve İnönü mahallelerinde branşman arızası nedeniyle 09.40 ile 10.40 saatleri arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi yaşanacak. Barbaros ve Yıldırım Beyazıt mahallelerinde ise ana boru arızası nedeniyle 09.51 ile 11.51 saatleri arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacak.
KONAK: Ferahlı, Mehmet Akif, Saygı, Ulubatlı ve Yavuz Selim mahallelerinde ana boru arızası nedeniyle 09.20 ile 12.20 saatleri arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi yaşanacak. Akın Simav, Altıntaş, Barbaros, Kemal Reis, Kılıç Reis, Mithatpaşa, Piri Reis ve Turgut Reis mahallelerinde 09.40 ile 11.40 saatleri arasında yaklaşık 2 saat, Çınartepe Mahallesi'nde de aynı saatler arasında ana boru arızası nedeniyle su kesintisi olacak.
MENDERES: Özdere Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen arıza nedeniyle Alimoğlu ve çevresinde 08.09 ile 11.09 saatleri arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi yaşanacak.
ÖDEMİŞ: Konaklı Mahallesi'nde ana boru arızası nedeniyle 08.23 ile 13.00 saatleri arasında yaklaşık 5 saat su kesintisi yaşanacak. Hürriyet Mahallesi'nde ise aynı nedenle 08.33 ile 10.30 saatleri arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacak.
URLA: İçmeler Mahallesi'nde ana boru arızası nedeniyle 08.30 ile 12.00 saatleri arasında yaklaşık 4 saat su kesintisi yaşanacak.
YORUMLAR
Yorum Yap