Ahbap Derneği soruşturmasında 21 gözaltı: 120 milyon TL'lik para transferi iddiası
Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında dernek başkanı Haluk Levent'in de bulunduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında dernek başkanı Haluk Levent'in de bulunduğu 21 şüpheli gözaltına alındı.
Soruşturma dosyasında, dernek hesaplarından bir asistanın hesabına yaklaşık 120 milyon TL aktarıldığı iddiası yer aldı. Savcılık, söz konusu para transferlerinin yanı sıra dernek adına gerçekleştirilen gayrimenkul işlemlerini de mercek altına aldı.
Soruşturma kapsamında incelenen gayrimenkul alım satımlarında yaklaşık 60 milyon dolarlık mağduriyet oluştuğu iddia edilirken, mali hareketler ve para transferlerine ilişkin incelemelerin sürdüğü bildirildi.
Gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR
Yorum Yap