ELANUR SARIKAYA/EGELİ GAZETE- AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Bergama ilçe başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulundu.
İnan, önlerinde 2028 seçimlerinin olduğunu belirterek AK Parti’nin Bergama’da yeniden birinci parti olacağını vurguladı.
Seçimlerin gelip geçici olduğunu, asıl önemli olanın parti içerisindeki birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden İnan, “Seçimler olup biter. Biz yolumuza devam ederiz. Esas olan bizim birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bugün partimizin başarısıyla coğrafyamız nefes alıyor. İkinci 25 yılımıza da emin adımlarla yürüyeceğiz. Bergama için yapacağımız çalışmaları büyük bir kararlılıkla ortaya koyacağız. 1 milyar değerindeki Millet Bahçemizi en son geldiğimizde belediyemize tahsis etmiştik. Bugün de farklı bir gelişmeyi paylaşmak için buraya geldik. Güçlenerek yolumuza devam ediyor” dedi.
BERGAMA’YA HASTANE MÜJDESİ
Cumhur İttifakı’nın yüzde 40 ile birinci parti konumunda olduğunu dile getiren AK Partili İnan, “Önümüzde 2028 seçimleri var. Bergama’da sandıklar bir kere daha AK Parti diyecek ve Cumhurbaşkanımızı bir kere daha cumhurbaşkanın seçerek yolumuza devam edeceğiz. Bugün AK Parti Cumhur ittifakımızla birlikte yüzde 40’ları aşa aşa birinci parti olarak yoluna devam ediyor. Bu sizi başarınız. 16’lardan yüzde 40’lara geldik. Güçlü bir şekilde Yolumuza devam edeceğiz ve Cumhur İttifakı ilk yerel seçimlerde hizmet ve eser siyaseti için güçlü bir netice alacak. Dikili’ye devlet hastanesi açmaya gidiyoruz. En kısa zamanda da Bergama için müjdeyi de vereceğiz” diye konuştu.
YORUMLAR
Yorum Yap