1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Didim'de 3 milyarlık taşınmaz satışı

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Didim'de 3 milyarlık taşınmaz satışı

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın’ın Didim ilçesi Çamlık Mahallesi’nde bulunan taşınmazlarını satışa çıkarıyor. Resmî ilana göre, farklı vakıflara ait 4 parsel, kapalı teklif usulü ile satılacak. Toplamda dört parselin birlikte satışa sunulacağı ihalede, satışa esas muhammen bedel 3 milyar TL, geçici teminat bedeli ise 90 milyon TL olarak belirlendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın’ın Didim ilçesi Çamlık Mahallesi’nde bulunan taşınmazlarını satışa çıkarıyor. Resmî ilana göre, farklı vakıflara ait 4 parsel, kapalı teklif usulü ile satılacak. Toplamda dört parselin birlikte satışa sunulacağı ihalede, satışa esas muhammen bedel 3 milyar TL, geçici teminat bedeli ise 90 milyon TL olarak belirlendi.

DİDİM'DE 3 MİLYARLIK SATIŞ

Satışa konu taşınmazlar, Didim Çamlık Mahallesi’nde 565 ada üzerinde yer alıyor. Parsellerin maliklerinin; Dükkanönü Camii ve Hacı Bayram Ali Vakfı, Nasuh Paşa ve Suhteoğlu Camii Vakfı, Koca Camii ve Yahyapaşa Vakfı ile Gazi Hatun Vakfı olduğu bildirildi. Toplamda dört parselin birlikte satışa sunulacağı ihalede, satışa esas muhammen bedel 3 milyar TL, geçici teminat bedeli ise 90 milyon TL olarak belirlendi.

İHALE TARİHİ

İhale, 30 Aralık 2025 Salı günü saat 14.30’da, Güzelhisar Mahallesi Yedi Eylül Caddesi No:104 Efeler/Aydın adresinde bulunan Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü 5. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR

Hazırlanacak teklif dosyalarının, 30 Aralık 2025 günü saat 14.30’a kadar Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Yatırım Emlak Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekiyor. Telgraf, faks veya e-posta yoluyla yapılan başvurular ise geçersiz sayılacak.

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz