Başkan Tugay’dan müjde: SoloTürk, 9 Eylül’de İzmir’de
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sırasında açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, SoloTürk’ün bu yıl İzmir semalarında olacağını duyurdu.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi öğle saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda alternatif bir kutlama töreni düzenledi. Törenin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Geçtiğimiz yıl 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlamalarında tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilerek SoloTürk gösterisi iptal edilmişti. Milli bayramların ve kurtuluş günlerinin tasarruf kapsamına alınmaması gerektiğini savunan İzmirliler, karara büyük tepki göstermişti. Tepkiler sürerken SoloTürk’ün Teknofest’te gösteri yapması da dikkat çekmişti. Ancak bu yıl İzmir için müjde geldi.
SOLOTÜRK, İZMİR’DE
Başkan Cemil Tugay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“SoloTürk, 9 Eylül’de İzmir’de olacak diye biliyorum. Geçenlerde SoloTürk’ün ihtiyacının karşılanacağı bir kağıt imzaladım. SoloTürk, İzmir’e gelecek” dedi.
-SONMÜHÜR/Gamze Eskiköy
YORUMLAR
Yorum Yap