Gümrükçü Torbalı’da sahaya indi: Halkın sesi ve dert ortağı olmaya devam edeceğiz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’in 30 ilçesini kapsayan saha çalışmaları kapsamında Torbalı’da vatandaşlar, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. CHP Torbalı İlçe Başkanı Bekir Özel, yönetim kurulu üyeleri ve il başkan yardımcılarının da katıldığı ziyaretlerde oda, dernek ve kooperatif temsilcileriyle görüşen Gümrükçü, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’in 30 ilçesini kapsayan saha çalışmaları kapsamında Torbalı’da vatandaşlar, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. CHP Torbalı İlçe Başkanı Bekir Özel, yönetim kurulu üyeleri ve il başkan yardımcılarının da katıldığı ziyaretlerde oda, dernek ve kooperatif temsilcileriyle görüşen Gümrükçü, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
Torbalı programı kapsamında Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman, Torbalı-Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Canbeldek ve Türk Kızılay Torbalı Şubesi Başkanı Ali Yadık’ı ziyaret eden Gümrükçü, örgütlü mücadelenin önemine dikkat çekti.
Esnafın, çiftçinin ve ticaret erbabının örgütlü yapılar sayesinde birlikte mücadele edebildiğini belirten Gümrükçü, CHP olarak meslek alanlarında kooperatif, dernek ve oda çatısı altında örgütlenmeyi desteklediklerini ifade etti. Gümrükçü, örgütlenmenin ekonomik krizlere karşı daha korunaklı bir alan oluşturduğunu ve hak arayışlarında temsilcilerin daha güçlü olmasını sağladığını söyledi.
“EKONOMİK SIKINTILARI YERİNDE GÖRDÜK”
Oda ziyaretlerinin ardından Torbalı sokaklarında esnafla ve vatandaşlarla buluşan, kahvehanelerde sohbet eden Gümrükçü, ilçedeki ekonomik sıkıntılara değindi. Vatandaşların yoksullaşma, gençlerin işsizlik ve esnafın artan maliyetlerle mücadele ettiğini belirten Gümrükçü, saha çalışmalarında bu sorunları yerinde dinlediklerini kaydetti.
İzmir’in 30 ilçesinde yürütülen çalışmalarla vatandaşların sorunlarına ortak olmayı ve CHP’nin tecrübesi ile kadroları üzerinden çözüm önerilerini anlatmayı amaçladıklarını ifade eden Gümrükçü, partinin 103 yıllık geçmişine ve liyakatli kadrolarına vurgu yaptı.
“HALKIN ARASINDA ÇÖZÜM ÜRETEREK ÇALIŞIYORUZ”
Torbalı’da vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçü, halkın sesinin duyulması ve gündemin vatandaşların sorunlarına odaklanması gerektiğini belirtti. Türkiye’nin kalkınmasının CHP’nin programı ve kadrolarıyla mümkün olduğunu savunan Gümrükçü, sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.
Siyaseti halkın arasında yürüttüklerini vurgulayan Gümrükçü, “Biz koltuklardan nutuk atarak değil, halkın arasında dert paylaşarak, çözüm üreterek çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. İzmir’de kendilerine destek veren vatandaşların sorunlarını çözmenin sorumlulukları olduğunu belirten Gümrükçü, “Halkın sesi ve dert ortağı olmaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
YORUMLAR
Yorum Yap