1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. İZBB meclisinde ikinci arbede: Sinkaflı sözler havada uçuştu

İZBB meclisinde ikinci arbede: Sinkaflı sözler havada uçuştu

İZBB belediye meclisinin Nisan ayı birleşiminde faaliyet raporları görüşülürken söz alan İZBB Başkanı Cemil Tugay, sözlerini sonlandırırken mecliste gerilim arttı ve mecliste ikinci arbede çıktı. 

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- İZBB belediye meclisinin Nisan ayı birleşiminde faaliyet raporları görüşülürken söz alan İZBB Başkanı Cemil Tugay, sözlerini sonlandırırken mecliste gerilim arttı ve mecliste ikinci arbede çıktı. 

“HAK ETTİKLERİ CEVABI ALACAKLAR”
Tugay, “Bu insanlar sizin koyun sürünüz değil, bu insanların vergileri ile oluyor olanlar. Hanginiz bu şehir için 5 kuruş harcadınız? Bir tane var mı ak partili. Bu mecliste bizlere hakaret ederek ve bu meclisin nizamını intizamını sebep olduğu bir durumdur.  Bunu yapıkları sürece bu mecliste hak ettikleri cevabı alacaklardır dedi.  

MECLİSTE İKİNCİ ARBEDE
AK Parti Grup Başkanı Hakan Yılız, “Ben buradayım. İzmirliler bize yetki verdi. Bizi dinleme nezaketi gösteremiyorsa onun nezaketsizliği. Üslubu bilecek” diyerek tepki gösterdi. Ardından mecliste yaşanan gerilimle birlikte ikinci arbede çıktı.
 

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU 
 Yıldız, Cemil Tugay’ın oturduğu sıraya giderek, bağırarak konuşması üzerine Tugay karşılık olarak terbiyesiz yanıtını verdi. MHP Grup başkanı Bahadır Altınkeser, “Sen korkak ve iftiracı bir adamsın” demesinin ardından yaşanan büyük arbede ile mecliste küfürler havada uçuştu. 
İZBB Başkan vekili Levent Yıldır, oturumu kapattı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz