1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Asayiş
  4. İzmir'de firari suçlu yunus polisler tarafından yakalandı: 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu

İzmir'de firari suçlu yunus polisler tarafından yakalandı: 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu

Hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 111 bin 640 TL adli para cezası bulunan firari, motosikletli polis timlerinin denetiminde yakalandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

İzmir’de Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar) Amirliği ekiplerince yapılan denetimlerde firari hükümlü yakalandı.

Bugün gerçekleştirilen uygulama sırasında durdurulan G.D. isimli şahsın yapılan sorgusunda, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, hükümlü veya tutuklunun kaçması, banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, bilişim sistemleri üzerinden dolandırıcılık ve kasten yaralama suçlarından arandığı belirlendi.

Şahsın ayrıca 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 111 bin 640 TL adli para cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan G.D., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz