1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Kahve Dünyası’nın büyülü çikolatası İzmirlilerle buluştu

Kahve Dünyası’nın büyülü çikolatası İzmirlilerle buluştu

Kahve Dünyası, İstanbul’da büyük ilgi gören Çikolata Atölyesi’ni İzmir’de de gerçekleştirdi

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

 

ELANUR SARIKAYA/EGELİ GAZETE- Kahve Dünyası, İstanbul’da çok sevilen Çikolata Atölyesini İzmir’e taşıdı. Alsancak Tekel Fabrikası mağazasında düzenlenen etkinlikte, katılımcılar şef Sonel Özkan tarafından çikolata hazırlama aşamalarını öğrendi. Katılımcılar programda kalıp ve  sıcak çikolata hazırlayarak tatlı bir deneyim yaşadı. Keyifli geçen etkinlik katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.


ADIM ADIM ÇİKOLATA YAPIMI 

Alsancak Tekel Fabrikası’nda düzenlenen etkinlikte Şef Soner Özkan’ın anlatımlarıyla gerçekleşti. Katılımcılar iki saatlik programda  kendi hazırladıkları soslar ile kalıp çikolatalarını yaptı. Aynı zamanda çikolatanın türleri hakkında da bilgi sahibi oldu. 


KATILIMCILAR ÇİKOLATAYA DOYDU

Yapılan çikolataların yanısıra etkinlik boyunca katılımcılar Kahve Dünyası’nın çikolatalarını tattı. Kişi başına 600 ile 700 gram çikolatanın yapıldığı etkinlik basın mensupları ile sosyal medya fenomenlerini bir araya getirdi. 

Program katılımcılara atölye  belgesinin verilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz