1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Otomobil mopedle çarpıştı: Anne can verdi, oğlu ağır yaralı

Otomobil mopedle çarpıştı: Anne can verdi, oğlu ağır yaralı

 Afyonkarahisar'da otomobilin moped ile çarpıştığı kazada anne hayatını kaybederken, 12 yaşındaki oğlu ise ağır yaralandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada mopedde bulunanların metrelerce yükseğe savrulduğu görüldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde E.D. (31) idaresindeki 42 U 9860 plakalı otomobil, Dinar-Çay kara yolu Tatarlı beldesi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan S.S'nin (48) kullandığı mopede çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada moped sürücüsü S.S. ile oğlu D.S. ağır yaralandı. Yaralılar, kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan anne S.S. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, oğlunun ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri, otomobil sürücüsü E.D.'yi gözaltına aldı. Öte yandan, güvenlik kameralarına da yansıyan kazada mopedde bulunanların metrelerce yükseğe savrulduğu görüldü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz