1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Türkiye
  4. Robert De Niro’dan 31 yıl sonra İstanbul itirafı

Robert De Niro’dan 31 yıl sonra İstanbul itirafı

Robert De Niro, 31 sene önce İstanbul polisiyle gece kulübü baskınlarına katıldığı iddiasını ilk kez doğruladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

Usta oyuncu Robert De Niro, 31 yıl önce, 1995 yılında İstanbul’da polis yeleği ve şapkasıyla gece kulüplerine düzenlenen baskınlara katıldığına dair iddia hakkında konuştu.

Filme Gitmeden Önce kanalının sahibi Cem Başak'a konuşan De Niro, iddianın doğru olduğunu söyledi. De Niro, "Onlarla dışarı çıktım ama kimlik kontrolü yapmadım. İzliyordum, gözlem yapıyordum. O haber doğru" dedi.

O dönem bir proje üzerinde çalıştığını ve araştırma amacıyla polisleri gözlemlediğini söyleyen De Niro, şu ifadelere yer verdi:

"Çalışıyordum. Sadece araştırma yapıyordum, çok uzun zaman önceydi. O dönem bu iş üzerinde birlikte çalıştığım yazarla birlikteydim. Orada tanıdığım insanlar bunu biliyordu. Polisler, asayiş ekipleri gibi, bazı kulüplere baskın düzenliyorlardı. Ben de onlarla gittim, birlikte gittik."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz