Buca Belediyesi'nden operasyon açıklaması
Buca Belediyesi, bugün rüşvet soruşturması kapsamında 28 kişiye gözaltı kararı verilen operasyon ile ilgili açıklamada bulundu.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
Buca Belediyesi, bugün rüşvet soruşturması kapsamında 28 kişiye gözaltı kararı verilen operasyon ile ilgili açıklamada bulundu.
Buca Belediyesi'nin açıklaması şöyle,
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, belediyemizin ilgili birimlerinde görev yapan bazı personel hakkında gözaltı işlemi gerçekleştirildiği öğrenilmiştir.
Kurumumuz, hukukun üstünlüğüne olan inancı doğrultusunda, adaletin eksiksiz şekilde tecelli etmesi amacıyla emniyet ve yargı birimleriyle tam bir şeffaflık ve iş birliği içerisinde hareket etmektedir. Yargı mercilerinin yetkisinde bulunan soruşturma süreci, tarafımızca hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir.

YORUMLAR
Yorum Yap