Çiğli’de 1 Mayıs’ta birlik tablosu: Başkan Yıldız işçilerle halay çekti
Çiğli’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, belediye çalışanları ve vatandaşların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Çiğli Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen kutlamalarda, emek ve dayanışma vurgusu ön plandaydı.
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
Çiğli’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, belediye çalışanları ve vatandaşların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Çiğli Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen kutlamalarda, emek ve dayanışma vurgusu ön plandaydı.
Programa Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın yanı sıra CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, meclis üyeleri, sendika temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayram havasında geçen etkinlikte davul ve zurna eşliğinde halaylar çekildi, şarkılar söylendi. Başkan Yıldız da alandaki coşkuya katılarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte halay çekti.
Etkinlikte konuşan Başkan Yıldız, 1 Mayıs’ın yalnızca bir kutlama günü olmadığını belirterek emeğin ve dayanışmanın simgesi olduğuna dikkat çekti. Çalışanların alın terine büyük değer verdiklerini ifade eden Yıldız, göreve geldikleri günden bu yana işçilerin haklarını zamanında ve eksiksiz şekilde teslim etmenin öncelikleri olduğunu vurguladı.
Çiğli Belediyesi’nde güçlü bir ekip ruhu olduğunu dile getiren Yıldız, çalışanların motivasyonunun hizmet kalitesine doğrudan yansıdığını belirtti. Emekçilerin haklarını korumanın temel sorumlulukları olduğunu söyleyen Yıldız, daha adil ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Kutlamalar, gün boyunca süren müzik ve dans eşliğinde bayram havasında devam ederken, katılımcılar 1 Mayıs’ın birlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşadı.
YORUMLAR
Yorum Yap