İzmir'in o ilçelerinde su kesintisi
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 2. Haziran Salı günü İzmir'in bazı ilçelerinde bakım ve arıza çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu
- | Son Güncelleme:
- | İzmir'de Son Dakika
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 2. Haziran Salı günü İzmir'in bazı ilçelerinde bakım ve arıza çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
İşte kesinti programı:
BERGAMA
İzmir'in Bergama ilçesine bağlı Ertuğrul Mahallesi'nde meydana gelen ana boru arızası nedeniyle su kesintisi uygulanıyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, 2 Haziran 2026 tarihinde saat 07.30 ile 10.30 arasında mahallede yaklaşık 3 saat süreyle su verilemeyecek. Ekiplerin arızayı gidermek için çalışmalarını sürdürdüğü, çalışmaların tamamlanmasının ardından su hizmetinin yeniden normale döneceği belirtildi.
YORUMLAR
Yorum Yap