1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Güncel
  4. Karşıyaka Kadın Kolları’na Türkiye üçüncülüğü: Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Karşıyaka Kadın Kolları’na Türkiye üçüncülüğü: Ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

AK Parti bünyesinde düzenlenen Ideathon Programı’nda İzmir’i temsil eden ekip önemli bir başarıya imza attı. AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları Takımı, Türkiye genelinde 264 takımın katıldığı yarışmada üçüncü olarak dereceye girdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İzmir'de Son Dakika

AK Parti bünyesinde düzenlenen Ideathon Programı’nda İzmir’i temsil eden ekip önemli bir başarıya imza attı. AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları Takımı, Türkiye genelinde 264 takımın katıldığı yarışmada üçüncü olarak dereceye girdi.

“Bağımlılığa Karşı Aileyi Güçlendiren Politikalar” temasıyla gerçekleştirilen organizasyonda ekipler, toplumsal sorunlara yönelik yenilikçi politika önerileri geliştirdi. Final aşamasına kalan 15 takım arasında yer alan Karşıyaka ekibi, hazırladığı proje ile jüri tarafından akademik altyapısı ve uygulanabilirliği nedeniyle öne çıkarıldı.

Finalde elde edilen üçüncülük derecesinin ardından ekip, ödülünü Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Akademik kadro dikkat çekti

Takımın liderliğini Ayşe Ümran Erdoğan üstlenirken, ekipte farklı disiplinlerden akademik çalışmalar yürüten isimler de yer aldı. Sosyoloji, mühendislik ve tarih alanlarında eğitimine devam eden üyeler, projeyi disiplinler arası bir yaklaşımla hazırladı.

“Kadınların üretim gücünü gösteriyoruz”

Başarı sonrası açıklama yapan Ayşe Ümran Erdoğan, elde edilen sonucun yalnızca bir yarışma derecesi olmadığını belirterek, kadınların toplumsal sorunlara çözüm üretme kapasitesini ortaya koyduklarını söyledi. Erdoğan, İzmir ve Karşıyaka’yı temsil etmenin gurur verici olduğunu ifade ederek, üretmeye ve topluma katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz